Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
In urmatoarele luni Atelier KIKU este in reorgamizare. Nu vom raspunde la mesaje/comenzi. Multumim!

3 ani și multe obiecte create în atelier

Corpuri de iluminat. Obiecte de decor. Litere decorative și luminoase. Articole informative. 
Vineri, 22 Iunie 2018 17:22

Litere luminoase pentru nuntă

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

decoratiune luminoasa numele mirilor

 Sunt multe decorațiuni pe care le achiziționezi pentru nunta ta. Însă, multe dintre aceastea nu le mai folosești după eveniment, rămânând doar o amintire prezentă în fotografii. Ceea ce îți propunem este o idee de decorațiune pentru masa mirilor și ulterior pentru casa voastră. 

Literele luminoase cu numele mirilor este o idee de lumini decorative pentru nuntă, care vor surprinde ivitații, va fi un element de fotografiere și va crea împreună cu alte decorațiuni la acea atmosferă unică.

Literele luminoase, Laura și Ionuț, le-am realizat din lemn, tăiate și finisate manual, în atelier. Au o înălțime de 15 cm și sunt vopsite în nuanțele preferate ale mirilor. Pot fi sprijinite foarte usor și agățate în perete, în apartamentul mirilor. 

Instalația cu microLeduri oferă lumină caldă cu intensitate perfectă pentru față și un efect spectaculos în spate. Pentru acest produs, alimentarea electrică se face pe baterii.

Știm cât de important este să asortezi culorile în funcție de temtica evenimentului și de culorile camerei. Așa că îți stăm la dispoziție cu o paletă largă de foturi, dimensiuni, culori, decorațiuni și modele. Întreabă-ne! 

Realizăm și litere volumetrice cu inițialele sau numele mirilor. 

Dacă vrei și tu o decorațiune luminoasă pentru nuntă, completează formularul de aici. Vom reveni cu detaliile legate de proiect și cu o ofertă de preț. 

Save

Save

Save

Save

Citit 3233 ori
Mai multe din această categorie: Litere volumetrice luminoase pentru botez »

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.