Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
In urmatoarele luni Atelier KIKU este in reorgamizare. Nu vom raspunde la mesaje/comenzi. Multumim!

Despre Atelier KIKU

Brandul Atelier KIKU s-a născut la începutul anului 2016, ca urmare a unei pasiuni pentru îmblânzirea luminii,  a lemnului și a culorilor. De felul în care razele de lumină artificială se prind în jocul creării unei ambianțe, s-au ocupat cei doi co-fondatori, Monica Miron (KI) și Bogdan Bocănete (KU).

În călătoria Atelier KIKU am plecat cu un caiet plin cu idei de obiecte de iluminat și de decor, o pasiune comună pentru a experimenta cu lemnul și diverse materiale, istoria și aptitudinile fiecăruia (de la marketing, media, fotografie la handcrafting)  și cu o doză serioasă de curaj și încredere.

Ne-am specializat pe crearea de obiecte de iluminat (lămpi, veioze, lustre, aplice), litere decorative și luminoase, realizate după un design propriu și după dorințele clientului. Satisfacția cea mai mare o avem atunci când vedem fotografii, din casele clienților, cu obiectele noastre.  

După multe obiecte ce au ieșit din mâinile noastre și 3 ani de funcționare, suntem bucuroși că putem răspunde la nevoile designerilor de interior și ale persoanelor pasionate de „ acel loc numit ACASĂ”.  

Moto-ul  cu care am plecat la drum este: „Obiecte create de noi, care vorbesc despre tine.”

 

image

Monica Miron

Owner & Creative Maker
 
image

Bogdan Bocănete

Owner & Creative Maker