Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
In urmatoarele luni Atelier KIKU este in reorgamizare. Nu vom raspunde la mesaje/comenzi. Multumim!

3 ani și multe obiecte create în atelier

Corpuri de iluminat. Obiecte de decor. Litere decorative și luminoase. Articole informative. 
Vineri, 02 Martie 2018 14:42

Litere luminoase pentru aniversarea de 10 ani

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

litere luminoase aniversare 10 ani

Un eveniment special, așa cum este aniversarea de 10 ani a firmei, merită o celebrare luminoasă. Am primit cu drag comanda pentru a realiza litere luminoase din lemn cu numele Viamso și 10 ani. Ele vor fi folosite în cadrul petrecerii și mai apoi, vor sta în biroul directorului.  

Literele le-am realizat din lemn MDF, tăiate și finisate manual, în atelier. Culorile folosite sunt cele din logo-ul firmei. Pot fi sprijinite foarte ușor și trnasportate la diverse eveniemnte. Înălțimea literei mari este de 15 cm și lungimea 85 cm.

Instalația electrică cu microleduri, iluminarea pe spate, se alimentează la 3 baterii AA.  

 

Literele luminoase din lemn cu nume și cu cifre se pot folosi pentru a aduce un plus de magie evenimentelor tale (petrecerea zilei de naștere, aniversarări de cuplu, aniversări de firmă).

Dimensiunea literelor de lemn și culorile se pot personaliza. Știm cât de important este să asortezi culorile în funcție de temtica evenimentului și de culorile camerei.

Dacă vrei și tu o decorațiune luminoasă, completează formularul de aici. Vom reveni cu detaliile legate de proiect și cu o ofertă de preț. 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Citit 1270 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.