Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
In urmatoarele luni Atelier KIKU este in reorgamizare. Nu vom raspunde la mesaje/comenzi. Multumim!

3 ani și multe obiecte create în atelier

Corpuri de iluminat. Obiecte de decor. Litere decorative și luminoase. Articole informative. 
Miercuri, 12 August 2020 16:13

Portofoliu litere decorative din lemn

Scris de

Literele sunt realizate din lemn mdf cu grosimea de 10mm sau 18mm. Poți alege să aibă sistem de agățare și de sprijinire.  

Simularea de font și consiliere în găsirea culorii/ paletei de culori este gratuită. 

Mai jos sunt toate literele decorative realizate la noi în atelier. Ne mândrim cu acest potrofoliu. 

Nume care încep cu literele: ABCD

 

Nume care încep cu literele: EFGH

 

Nume care încep cu literele: IJKL

 

Nume care încep cu literele: MNOP

 

Nume care încep cu literele: RSȘTV

 

Cuvinte decorative 

Nume de firme

   

Literele sunt realizate din lemn mdf cu grosimea de 10mm sau 18mm, realizate doar pentru interior. Poți alege între mai multe variante de iluminare (față/ spate), alimentare la baterii sau priză, sistem de agățare sau de sprijinire.  Simularea de font și consiliere în găsirea culorii/ paletei de culori este gratuită. 

Mai jos sunt toate literele luminoase realizate la noi în atelier. Ne mândrim cu acest potrofoliu. 

Litere luminoase cu microleduri pe față

 

Litere luminoase cu microleduri pe spate

 

Litere luminoase volumetrice cu becuri

 

 

decoratiune luminoasa numele mirilor

 Sunt multe decorațiuni pe care le achiziționezi pentru nunta ta. Însă, multe dintre aceastea nu le mai folosești după eveniment, rămânând doar o amintire prezentă în fotografii. Ceea ce îți propunem este o idee de decorațiune pentru masa mirilor și ulterior pentru casa voastră. 

Duminică, 08 Aprilie 2018 16:24

Litere decorative pentru afaceri mici

Scris de

litere salon make-up 

Pentru un salon de beauty & make-up am creat aceste litere decorative de perete. Sunt realziate din lemn, cu înălțimea literei mari de 30 cm. 

Sâmbătă, 09 Iunie 2018 13:43

Litere lemn cu decorațiuni tematice

Scris de

nume copil decor marin

Pentru botezul lui Vlad și sesiunea foto, am pregătit aceste litere din lemn cu decorațiuni marine. Literele cu numele copilului au înălțimea de 25 cm și sunt asortate cu o ancoră și o stea de mare. Au sistem de agățare în perete și de sprijinire.  

Marți, 27 Martie 2018 14:09

Decorațiuni litere lemn Candybar

Scris de

decoratiune lemn candybar

Dacă am fi avut mai multe prăjituri, poza aceasta ar fi aratat cu adevărat dulce...și roz! Dar de prăjituri și alte bunătăți se va ocupa firma de organizare de evenimente. Noi i-am ajutat cu aceste litere pentru candy bar. Numele decoartiv este realizat din lemn cu dimensiunea literei mari de 18 cm.  Are un sistem detașabil de sprijinire. 

litere luminoase aniversare 10 ani

Un eveniment special, așa cum este aniversarea de 10 ani a firmei, merită o celebrare luminoasă. Am primit cu drag comanda pentru a realiza litere luminoase din lemn cu numele Viamso și 10 ani. Ele vor fi folosite în cadrul petrecerii și mai apoi, vor sta în biroul directorului.  

  

litere luminoase art

Pentru o școală privată care organizează ateliere artistice am creat literele luminoase de interior ART, care să respecte fontul și culorile alese.

Marți, 20 Februarie 2018 14:46

Lustra lemn cu un bec SCHIRBA

Scris de

Avem pe stoc 3 lustre din lemn cu un singur bec, modelul Schirba, pe culorile negru (fără model), cafeniu (cu model) și alb cu bej (cu model).  

lustra lemn cafeniu

Luni, 19 Februarie 2018 14:05

Litere lemn cu unicorni și curcubeu

Scris de

Astăzi vă prezentăm două litere decorative din lemn cu inițialele numelor. Sunt realizate după un model trimis de client și customizat pe dimensiunile și culorile dorite. Dacă aveți o fetiță care adoră unicornii și curcubeul, atunci cu siguranță își va dori această decorațiune de perete din lemn pentru camera ei. 

Marți, 13 Februarie 2018 19:00

Decorațiune nume copil pentru Candy Bar

Scris de

nume copil candy bar

Botezul lui Ștefan Victor va avea ca decorațiune penru Candy Bar numele lui din lemn. Aceste litere decorative de lemn cu numele lui au fost vopsite în paleta de culori (Verde, albastru, alb) pentru a se potrivi cu decorul petrecerii de botez și ulterior cu mobilierul camerei.  Au sistem de agățare în perete și de sprijinire.  

La început de an două târguride design de interior conturează trendurile din anul în curs:  IMM Cologne (15 – 21 ianuarie) și Maison et Objet (19 – 23 ianuarie). 

Am făcut o vizită virtuală pe canalele de socializare și pe site-urile evenimentelor pentru a descoperi trendurile actuale în materie de corpuri de iluminat. Astfel, am aflat că:

Pagina 1 din 7