Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
In urmatoarele luni Atelier KIKU este in reorgamizare. Nu vom raspunde la mesaje/comenzi. Multumim!

Monica și Bogdan, Atelier KIKU: „O casă este ca un fel de mâncare!”

„Uneori, poveștile obiectelor decorative sunt spuse în doar clasicele trei cuvinte. Știi tu…cuvintele alea rușinoase care scot la iveală latura noastră superficială, deoarece nu avem timp să facem cercetări, să privim lucrurile în profunzimea lor, să punem preț pe esență. Alteori, poveștile obiectelor decorative chiar sunt povești. Au și zâne. Văd în Monica și Bogdan un fel de zâne contemporane care transformă lemnul, betonul, cartonul și materialele textile în creații unicat pe măsura viitorului posesor. Pentru că veioza trebuie să-ți lumineze casa chiar și atunci când curentul este oprit, iar cuierul trebuie să te agațe de cum l-ai zărit, mi-am zis că este cazul să facem cunoștință cu creativii care au fondat Atelier KIKU.

Cum a început acel episod în care v-a venit ideea de a crea Atelierul KIKU?

Creăm de ceva vreme obiecte decorative personalizate pentru cei dragi și ne-am hotărât că aceasta este ceea ce dorim să facem zi de zi. Așa că a apărut Atelier KIKU. Am pus pe o hârtie ideile primelor produse, am făcut achizițiile necesare pentru a începe execuția lor și ne-am pus pe lucru.

De ce ați ales acest nume?

Kiku în japoneză înseamnă crizantemă și este un simbol al longevității și al renașterii. Aceste două caracteristici ne reprezintă în idealurile noastre. A pornit ca un proiect de renaștere personală și profesională și ne dorim să fim cât mai longevivi în activitatea noastră. În plus, ne place să ne jucăm cu literele: KI este Bogdan și KU este Monica.”

Citește tot articolul pe blog