Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Despre corpuri de iluminat artizanale, cu Atelier Kiku

„Atelier KIKU și-a început activitatea în primele zile ale anului 2016, având doi fondatori, Monica Miron și Bogdan Bocănete. Abilitățile lui Bogdan de a lucra cu diverse materiale se îmbină cu aptitudinile artistice ale Monicăi. Toate acestea, alături de creativitate, responsabilitate față de creații și de mediu, au condus la dezvoltarea Atelierului KIKU.

Salut! Spune-ne un pic despre Atelier KIKU. Cum a apărut ideea?

Creăm de ceva vreme obiecte decorative personalizate pentru cei dragi și ne-am hotărât că asta este ceea ce dorim să facem zi de zi. Așa că a apărut Atelier KIKU. Aveam schițate mai multe idei de veioze ambientale pe care doream să le realizăm. Am pus pe o hârtie ideile primelor produse, am făcut achizițiile necesare pentru a începe execuția lor și ne-am pus pe lucru.

Dorința și curajul ne-am dat un impuls să renunțăm la profesiile pe care le aveam până atunci (consultant marketing și librar) și să alegem calea pasiunii „cu normă întreagă”. Și ne bucurăm că am luat această decizie.

Acum îmbinăm pasiunile și aptitudinile noastre (tehnice și artistice) pentru a realiza corpuri de iluminat personalizate și obiecte de decor, de care suntem foarte mândri.”

Citește tot articolul pe site-ul The Light Design